Imprimeix en PDF

divendres, 13 de gener de 2017

DIVENDRES TRETZE I LA LEGÍTIMA DEFENSA FAMILIAR

Avui canvio el nostre imaginari autòcton, pel dels nord americans. Espero m'ho sabreu permetre, com una llicència que m'hauré de fer perdonar.

 
Grafiti de Barcelona - Fotografia Ferran d'Armengol
Divendres tretze i la legítima defensa familiar


El malfollat bavós del cinquè primera, un legionari jubilat, m’ha fet cabrejar un cop més amb comentaris obscens quan pujàvem a l’ascensor. Normalment no li faig ni cas, però avui com que no he tingut un bon dia, he decidit que ja n’estava farta, i he pensat que tot es podia arreglar.


En arribar al pis, m'he calçat un davantal que em tapa de cap a peus i m’entaforo amb una màscara de l’oncle. Després poso en marxa l’amplificador de l’equip de música i busco un vinil adient que col·loco en el vell plat del pare. El pujo a un volum prou exagerat. Sona l’Smoke on the Water, dels Deep Purple.


No triga en comparèixer el plasta en el replà colpejant com un bèstia la porta d’entrada. Pel mirador, observo que el veí du la retallada i que la carrega tot empenyent com un histèric la porta. Greu error que, amb l’ajut dels genials rifs de la cançó, no permet al carcamal escoltar com engego la serra mecànica de l’oncle.Terrassa, divendres tretze de gener de 2017
Ferran d'Armengol