Imprimeix en PDF

dimecres, 19 d’abril de 2017

UN ALTRE SANT JORDI, TAMBÉ DIFERENT.


Un altre Sant Jordi, també diferent
Aquest any també tinc relat publicat "Íntima natura", aquest cop dins del recull d'Edicions SECC "Bestiari", obra coral conjunta sobre diversos i diferents éssers mitològics catalans. No seria estrany que algun dels relats fos finalista l'estiu vinent del premi Ictineu.
I comença la festa el dissabte, dia 22 d'abril, al barri de Gràcia, on l'Ignasi (Dédalo) Borraz organitza una vesprada literària reunint dos actes en un, que anomena "especial Sant Jordi" del Me Suenan Tus Letras. Acte literari que ja va pel seu segon any de vida.
Estarem allí passades les 6 h, i fins les deu de la nit, entre concursos, sorpreses i jocs amb premis. Ens trobareu a alguns dels autors del llibre d'Edicions SECC, el Bestiari, que respondrem a quatre preguntes i us llegirem un trosset del nostre conte.

Us atreviu a obrir la porta del Bestiari?
Jo us ho recomano.I ara toca diumenge, el 23 d'abril.

Pel matí i fins les 10 hores em podreu trobar a la parada de l'Arc o dels relataires, que com els altres anys estarà a la Rambla de Catalunya 6, tocant a la plaça de Catalunya.

Si mireu la próxima imatge veureu la llista de Edicions SECC i trobareu els meus horaris de signatura, però també els puc escriure tot seguit:

De 10h30 a 11h30 a la parada de CHRONOS, en el passeig de Sant Joan 1

de 12h a 13h a la parada de Edicions SECC i OrcinyPress, en el Pg Sant Joan, 127 fent cantonada amb Rosselló.

I tot seguit l'imatge on estem tots els companys inclosos...

I en acabat, a partir de les 15h del migdia aniré tornant cap a la parada de l'ARC, l'Associació de relataires, on m'hi estaré fins passades les 18h. 


El meu relat "Íntima natura" el trobareu dins d'aquest recull fantàstic
Esperant que gaudiu d'un bon cap de setmana i que tinguem cinc minuts per fer-la petar.
Fins diumenge, o dissabte també!


Jamming Lounge està al Carrer de Vallfogona, 23 de la Vila de Gràcia (Barcelona)