Imprimeix en PDF

dissabte, 2 de juliol del 2016

PREMIS ICTINEU I EL JURAMENT DE LA MOLSOSA


L'any passat, l'editorial Orciny Press va publicar el llibre de relats Catalunya Mítica,  Un llibre amb relats fantàstics inspirats en la mitologia catalana i escrits en català. Un dels relats duia la meva signatura i és aquest que surt a la foto. Si encara no heu comprat el llibre, en teniu ara ocasió clicant l'enllaç de la editorial, el podeu aconseguir en paper o en e-book.
Però això no és tot...
 



...
Aquest és un dels relats meus que han estat seleccionats dins dels Premis Ictineu 2016, i que ara estan votant en primera ronda, i fins l'1 d'agost, els membres de la SCCFF i de la que us en podeu fer socis clicant aquest enllaç. S'han de triar un màxim de cinc de la llista i després, si surt triat el meu, aniré a la votació final, que serà en una part popular i en una altra part valorada per un jurat, al cinquanta per cent.
Així que de moment, si ja en sou membres i el meu relat us ha agradat, doncs això, que me'l voteu, però sempre tindreu altres opcions, entreu llegiu i si us sembla bé, voteu a qui us sembli millor dins de la llista. Voteu, que ara està de moda, segons sembla.


http://www.orcinypress.com/producto/catalunya-mitica/


Ferran d'Armengol
Terrassa, Juliol 2016



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Et volíem comentar que...