Imprimeix en PDF

divendres, 22 d’abril de 2016

SANT JORDI 2016 - UNA NOVA FESTA AL CARRERFotografia de l'Alícia Gili - Mercè Ignacio i jo, signant Catalunya Mítica l'any passat
Un any més ens veurem pels carrers de les nostres ciutats, i gaudirem d'una veritable festa popular i literària. Hi ha veus que voldrien abaixar el volum comercial del dia, voldrien que el nivell cultural fos més elevat que no pas el comercial, però crec que en aquesta festa, cal conviure-hi. I crec fermament que el gaudi guanya al mercantilisme.

Sant Jordi és la nostra festa i la vivim en el carrer.


 
Per la meva part aquest any tornem a Barcelona amb la Parada dels relataires a la part baixa de la Rambla de Catalunya, enfront del número 6, on m'hi trobareu, amb alguns exemplars del recull de relats eròtics de l'editorial Neurosi, on hi ha un relat meu, de les nou del matí fins gairebé a les dotze. 


A migdia hauré d'estar una mica més amunt de la Rambla de Catalunya, a l'altura del 119, fent cantonada amb el carrer de Rosselló, on OrcinyPress té la seva parada i on signaré, a qui ens ho demani, exemplars del llibre "Catalunya Mítica", de diversos autors.
Llibre aquest últim que també signaré entre les 18,30 hores i les 19,30 hores a la llibreria Chronos del Passeig de Sant Joan 1. Abans però, entre les cinc i les sis de la tarda, hauré passat un altre cop per la parada dels relataires per acomiadar-me dels amics.

I sortint de la Chronos donarem per acabada la festa popular de Sant Jordi, entre amics i familiars, i alguna sorpresa, perquè en aquesta diada sempre hi ha alguna agradable sorpresa per viure. 

No et tanquis a casa, surt i gaudeix.

Ferran Abril 2016