Imprimeix en PDF

diumenge, 13 d’octubre de 2013

PREMIS ICTINEU - MICROMECENATGE DE LA REVISTA CATARSI 13


ÚLTIMA SETMANA!!
 
Sempre procuro fer d'aquest bloc una finestra pels meus escrits, però resulta que de tant en tant em cal donar una empenta a projectes en els que, d'alguna manera, em sento empès a participar, i defensar la fantasia, el terror i la ciència ficció en català em sembla un motiu prou important per no passar de llarg.

Els "V ICTINEU" premien la literatura de ciència ficció, fantasia i el terror en català.
Aquesta seria la base principal. Entra a concurs qualsevol escrit publicat en català, sigui original o traduït. sigui novel·la o relat curt, i sempre durant l'any anterior. Així doncs, aquest any seran per les millors obres publicades en paper durant l'any 2012.

Detall portada revista Catarsi

Enguany, per celebrar que són el cinquè any que s'entreguen, la revista de Ciència Ficció, Fantasia i terror Catarsi, vol publicar un numero especial amb treballs dels millors autors que han guanyat en les quatre anteriors edicions dels premis Ictineu, un número especial de més de 150 pàgines relligades com es mereix l'ocasió.Per tirar endavant el projecte i tenint en compte que la revista és una publicació sense ànim de lucre, han optat per fer un micro-mecenatge amb la gent de Verkami, hi ha força varietat de mecenes amb diferents recompenses i amb uns imports força assequibles.

Els premis Ictineu són votats en dues rondes. Una primera part popular, on pot votar tothom qui ho vulgui als autors triats en una llista que la gent del premi penja en el seu bloc i una segona amb un jurat més especialista en el gènera. La primera ronda va acabar a finals d'agost i ara està en deliberació pel jurat especialitzat, que ha de triar entre els cinc finalistes de cada apartat.

Sols us puc adreçar a les pàgines dels Ictineu i de la Revista Catarsi per tenir més i millor informació, o fer-vos seguidors dels grups de Facebook o de twiter.

I aquest any he tingut la fantàstica fortuna d'estar finalista en una de les categories, en la de relat curt escrit en català, i que el podeu llegir en aquest enllaç i porta per títol "Sota el pomer, vora el mar". És un relat una mica de bojos i de gent que veu coses que altres no veuen, però millor el llegiu, si us va de gust.

Ja ho sabeu entreu al verkami i col·laboreu a tirar endavant aquest projecte. 

Recordeu aquesta és l'ÚLTIMA SETMANA!!


Ferran d'armengol
Terrassa, octubre 2013