Imprimeix en PDF

diumenge, 7 de juliol del 2013

#01Z "Microrelat "Z" al Twiter" (Diversos autors)

Aquest mes de Juny vaig rebre un correu de l'amic Sergi del bloc "La meva perdició", per si volia participar en un relat conjunt de temàtica Zombi amb d'altres blocaires i que una altra condició, a part de blocaire, era tenir un compte de twiter; reunia les condicions.
Calia escriure una "piulada" cada cap de setmana sobre el tema proposat i amb lliure interpretació de la història. Ha estat una bona experiència que espero es repeteixi.

Muntatge extret del bloc; "la meva perdició".
Aquestos que heu vist en la imatge de sobre són els cinc malfactors que han construït aquest relat conjunt a deu mans.

I tot seguit podeu llegir el relat tal i com ha quedat.


#01Z
En aplicació de la proposta #01Z, es confinava els infectats a l’illa de Manhattan. S’establia el primer centre de prevenció de la plaga. No tots els habitants de l'illa havien estat previnguts a temps i les famílies amb menys recursos hi quedaren atrapades. Entre aquesta gent hi havia l'Ulrich, un jove que no s'imaginava la gravetat de la situació. La proposta #01Z l'havia agafat desprevingut.
Ulrich mirava a  una de les joves mercenàries que imposava la proposta #01Z a cop de porra a tot aquell que intentava llançar-se a l'aigua. La coneix, era la Noe la vigilant del #01Z, però en aproximar-se, ella el va rebre amb un fort cop a les costelles. No va sentir cap dolor. Aleshores, una sospita es començà a forjar dins seu. S'estava convertint en un zombi? Realment, la Noe començava a semblar-li suculenta.
La metròpoli honorà els herois caiguts a la batalla de Nova York. Al Central Park erigiren les estàtues de Foc Nocturn i el Capità Bit. Era un monument al genocidi. Els zombis començaren a organitzar-se. Ell cada cop tenia menys idea de quin bàndol era. Malgrat ignorar-ho tenia clar el seu futur; els monuments del #01Z ocupaven tot el camp visual d'uns ulls adolorits i amb llàgrimes de sang.
Pistolers cercant carnassa, pires fumejant, carn socarrada. Les colles de nerds reclamaven les avingudes com els seus vedats de caça. I si algú havia pensat que la guerra havia acabat, anava ben equivocat. Els morts vivents tornaven a reagrupar-se, sedegosos de sang.
De sobte, un crit es va sentir entre els edificis, però no era una sola veu. Eren milers. I només deien una paraula...El pla #01Z havia estat un fracàs. Els escassos supervivents refugiats als arbres de Central Park, ja havien caigut a l'abraçada zombi.
Els pitjors rumors es confirmaven. Una flota de pasteres improvisades salpava de les costes de Florida en direcció a Cuba fugint dels Z. A la frontera amb Mèxic, els càrtels de la droga assumiren la defensa del mur que havia servit per no deixar-los passar cap al nord.
Ulrich mirava els cartells del #01Z amb un somriure bobalicó mentre s'enfilava a la reixa. Un record fugisser del que deixava enrere. Ulrich és va enganxar al filat els budells sangonosos. Va tastar-los  amb  parsimònia, mentre s'entretenia amb la lectura  de #01Z. Bon àpat.
Els analistes de la CIA i de l’FBI deien que era segur viatjar a la zona cero. S’equivocaven. Obama esdevingué el primer president Z. A pesar de l'efectiva acció del pla #01Z, la població americana encara visqué durant un temps amb el temor de ser atacat pels morts vivents. #01Z aquesta era la seva propaganda. La carn fresca començava a ser escassa. I decidiren, com sempre, exportar el seu model. Hollywood activà la seva maquinària i els zombis començaren a ser protagonistes.
FI 

Si voleu conèixer millor als altres companys i els seus blocs, aquí us els enllaço.
Si voleu veure com va quedar comenceu pel...
L'Edgar i "La màgia de les lletres",  que també ha donat ja la seva versió en el bloc.

També podeu accedir a l'Alícia i el seu llibre darrer.
O al bloc personal de l'Hugo i el duende de la perversidad

Espero que els gaudiu!


Ferran d'Armengol (i companyia)
Terrassa Juny/juliol 2013

11 comentaris:

  1. Gràcies a tu per acudir a la crida Z! ^_^
    Sang i Fetge!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per la proposta Sergi, esperem la propera, que ja he vist, conta-hi que vinc!

      Elimina
  2. Preparats per la nova crida? De ben segur que quedarà tan bé com la primera! I més amb grans com vosaltres ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grans per edat, vols dir? :-) escriure ens fa grans i tu ja ets una part important del pastís, a veure la propera criatura que ja comença a respirar.

      Elimina
  3. Bon toc final! Veig que la col·laboració ha sigut productiva, i també divertida.
    Enhorabona a tots

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs tens la porta oberta, si tens twiter i vols participar, t'has de posar en contacte amb el bloc de la Meva Perdició, el Sergi et rebrà encantat!

      Elimina
    2. Gràcies, Ferran! Llàstima que no tinc twitter. Però us seguiré en les properes edicions ;)

      Elimina
    3. Entesos doncs, abraçades i ens anem seguint per la xarxa.

      Elimina
    4. Entesos doncs, abraçades i ens anem seguint per la xarxa.

      Elimina
  4. Quina intriga, Ferran !! Molt bé ; )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest cop el meu mèrit ha estat escàs, sols he fet tres de cinc piulades, però podré tenir més opcions a la propera crida.

      Gràcies Artur!

      Elimina

Et volíem comentar que...