Imprimeix en PDF

diumenge, 18 de novembre de 2012

IV PREMIS ICTINEU - LLIURAMENT

***
El Dissabte dia 24 de Novembre es fa l'entrega del "IV Premi Ictineu" que fan referència a relats o novel·les publicats durant l'any 2011, tant sigui en català com en castellà, cada un té els seus apartats, i que facin referència a la Fantasia, Ciència Ficció o el Terror.
L'acte està organitzat per les Ter-Cat, grup que realitza tertúlies per tot Catalunya al voltant de la Ciència Ficció la fantasia i el terror, i que després ho remata amb un dinar conjunt i voluntari.
Si voleu conèixer la llista dels NOMINATS, seguiu aquest enllaç.

Programa d'actes
 
L'assistència és oberta al públic en general, però la sala té la capacitat limitada, així que si esteu interessats en la temàtica de la ficció, la fantasia, o el terror, és un bon punt de trobada i coneixença. Aquest acte d'entrega de premis, totalment popular es celebra a l'Hospitalet, a la Biblioteca Central "Tecla Sala", antiga fàbrica reconvertida en centre cultural i social, i comença a les dotze del migdia.
A la targeta s'indica com arribar-hi.
Després de l'entrega de premis, per a aquells que ho vulguin, es celebra un dinar en un restaurant a tocar de la biblioteca. Crec que encara sou a temps per apuntar-vos-hi, us caldria passar pel facebook que enllaço tot seguit.
Enllaços on podreu ampliar informació.
Aquest és el lloc dels Premis Ictineu.
Si teniu facebook, aquest és el grup de les Ter-Cat.
que també tenen un Bloc amb el nom de la revista germana CATARSI.
La Revista Catarsi acaba de publicar el numero 9 i es podrà adquirir el mateix dia de l'entrega de premis. També es pot trobar en llocs especialitzats, la llista està en el bloc de la Revista o seguint directament aquest altre enllaç.Revista Catarsi, num 9
De la revista en parlaré un altre dia al Capvespre.
El 24 de Novembre és dia de reflexió política, que no té res a veure amb el tema, però anar a l'entrega de premis és un bon motiu per oblidar-la per unes hores, quina millor reflexió que deixar-nos endur pel món de la fantasia, la ciència ficció o el terror.
No us ho penseu, ens hi veiem!

Ferran d'Armengol
Terrassa, Novembre 2012