Imprimeix en PDF

dimarts, 3 de març de 2015

ELS SETZE PETGES - CONTES PER MENJAR-SE'LS

Avui és 3 de març i els Setze Petges han tornat a fer-ho; publicar un llibre de relats. I ho fan a vint mans, ben diverses i amb visions compartides, o no. Perquè aquí trobareu la cuina dels relats, o no?I aquest cop, com diu a la portada, han creat un llibre que és un tast literari per llepar-se els dits,  un llibre cuinat a foc lent durant quatre anys. Posat al carrer per Edicions Els Llums, podreu veure que és un llibre de forquilla i cullerot, i et demanaràs on està el ganivet? Doncs a les pàgines del recull, a la seva taula literària, i si vols comprovar-ho ja trigues en anar a la llibreria. Els Setge Petges se senten orgullosos de comunicar-vos que avui surt al carrer (a la llum) el seu tercer treball conjunt.Contes per menjar-se'ls, relats cuinats a foc lent, i amb productes de la terra, de proximitat.

El llibre està format per un recull de relats que giren en torn a la gastronomia. Inspirats per la cuina elaboren un menú de contes a foc lent.

Els Setze Petges es retrobem per posar-nos als fogons de la literatura i cuinar relats o escriure plats, que potser no és gaire diferent. Prenent la cuina, especialment la catalana, com a eix vertebrador, Contes per menjar-se'ls proposa un menú d'onze plats, pa, vi i cafè, on cada plat és un conte. 

No deixeu de visitar el seu blog, on ens informaran de les properes presentacions, i recordeu que els petges tenen la seva tirada teatral en les presentacions.
http://www.edicionselsllums.com/llibreria/index.php?route=common/home
La nostra petja i el nostre desig


Els Setze Petges són un grup d'amants de l'escriptura originat fa més d'una desena d'anys a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès. Paral·lelament al recorregut literari propi, els integrants del grup s'han reunit novament per donar vida al tercer recull conjunt. Com passa a la cuina, cada xef té el seu estil personal, però tots comparteixen l'energia i l'entusiasme de respondre al repte: «I si explorem la condició humana a través del sentit del gust?» 
Bon profit!


Els Setze Petges són:
Ferran d'Armengol i Galceran,
Mercè Bagaria i Mellado,
Jordi Bordas i Coca,
Mariàngels Calaf i Masachs,
Antoni Cardona i Torras,
Montserrat Escartín i Gual,
Hilari Garcia Rodríguez,
Anna Masip i Argilaga,
Josep Maria Ricart i Puigneró,
Oriol Solé i Granier.


Barcelona 3 de Març de 2015