Imprimeix en PDF

dilluns, 9 de juliol del 2012

BLA BLA

Cartell anunci del 4rt Festival de Narrativa Oral de Vallfogona de Riucorb
Avui no us escric un relat, ni un poema. 

Avui us convido, amb el permís de la gent del BlaBla, a una festa que es celebrarà aquest cap de setmana, els dies 13, 14 i 15, a Vallfogona de Riucorb, a la Conca de Barberà.

Durant tot aquest cap de setmana hi ha activitats per tota la Vila, en aquest enllaç podeu observar quines activitats i quins artistes hi participaran.

La gent del Bla Bla organitzen un Festival de Narració Oral, que també és un festival de contes, i també un concurs de micro relats que s'ha realitzat a traves del facebook entre els mesos de Maig i de Juny.

I per què tota aquesta propaganda?

Doncs perquè el guanyador del concurs de microrelats d'aquest any he estat jo, amb un micro sobre els malsons infantils, i que penjaré al bloc més endavant, passat vacances, i ho faré amb un dibuix que la meva neboda Xènia ha creat expressament. Però qui vulgui llegir el relat ara, sols ha d'anar a l'enllaç d'abans del facebook, i allí el trobarà.


Si podeu anar-hi, no deixeu passar aquesta festa de la literatura.




***



3 comentaris:

  1. Felicitats campió ^_^
    Un premi ben merescut

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Sergi. El teu també era molt bo, i per això també va ser finalista i va quedar el tercer, ho devien discutir força els jurats.

    ResponElimina

Et volíem comentar que...