Imprimeix en PDF

dissabte, 21 de juny del 2014

TON I ELS VÍKINGS ERRANTS (TRILOGIA DEL VÍKINGS III)

I amb aquest dono per tancat, ara com ara, el tema dels Víkings. Avui una distòpia em sembla que se'n diu d'això. De fet és un viatge en el temps, un viatge per un portal temporal que travessen els víkings del nostre drakkar particular.

Drakkar Víking III

Ton i els Víkings errants

Després d’una nit de tempesta, el Ton s’està assegut a la platja quan d’entre les emboirades ones veu sorgir un vaixell d’aparença Víking. Li sembla increïble, però pot veure un estol d’estranys personatges que treuen el cap per la borda, cridant mots incomprensibles i armats fins a les dents.
Amb el mòbil els dispara un parell d’imatges. Marxa corrents cap on té la moto. Hi puja i es posa el casc, de reüll els veu on trenquen les ones. Engega i surt rampant.

0x0x0

Mork, el vigia, ha vist algú a la platja. Era un temorós vilatà que ha fugit en veure’ls, cavalcant un curiós cavall folrat d’una rara armadura metàl·lica. Segurament s’han desorientat amb la boira, arribant a aquesta desconeguda platja perduda de la Deessa Nerta. Els homes hauran d’anar per feina carregant tot allò que càpiga en l’Snekkar que els acompanya, la família patirà si triguen en tornar a casa.


Ferran d'Armengol
Terrassa, Juny 2014

Mork en noruec vol dir "fosc".

2 comentaris:

  1. Fantàstica trilogia víkinga, molt bons microrelats. A propòsit, des de la Màgia de les lletres t'he nominat al premi Dardos, que premia l'esforç bloguer, passa-t'hi si vols per saber que és :)
    Edgar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Edgar, ara em passaré pel teu bloc i esbrino de què va això dels "dardos".
      I de passada et felicito si tu també estas nominat, no? Vaig a veure que hi dius! ;-)

      Elimina

Et volíem comentar que...