Imprimeix en PDF

diumenge, 25 d’agost del 2013

#DL3F LA PALEONTÒLOGA - (diversos autors al twiter)

Aquesta setmana passada he participat en un duel en el twiter. Per un costat érem l'Alícia, l'Edgar i jo. Per l'altre la Miri, el Sergi, l'Hugo i el Mark. La referència #DL3F, el hastag, demanava jugar amb el DeLorian de la pel·licula "Retorn al Futur". Cada dia un equip inventava una història al voltant del vehicle, i després calia penjar els resultats en el bloc.
Començo amb "La paleontòloga", el primer de la setmana, i on jo no hi he participat gaire, la veritat sigui dita, però el relat és força enginyós, no el deixeu passar.

Tiranosaure Rex - Imatge capturada de la web del American Museum of Natural History de Nova York
La paleontòloga 

La paleontòloga, Sheila Smith, amagà l’apreciat DeLorean en una cova propera. Encara es podien observar les seves roderes fumejants. Fitava l'horitzó fent visera, aquell sol estrany enlluernava tot el paisatge. Va inspirar amb força, calia esbrinar l'enigma ràpida. Guaità un pterodàctil a l'horitzó. Realment s'assimilava a un muricec enorme. Somrigué. El DeLorean havia fet realitat el seu somni. Sheila mirà el cotxe amb orgull, quan obrissin les portes del museu ningú sabria que havia fet trampa. El seu esquelet seria el millor! El que no sabia és que els espies Iranians s'havien ficat en el porta equipatges. El robatori perfecte semblava començar a tenir pegues! Regirà el maleter buscant la seva escopeta. Apuntà i disparà amb precisió al pterodàctil. Aquest caigué quasi instantàniament. Escorxà l'animal amb un somriure. Amb el Delorean passaria fins i tot la prova del C14 dels conservadors. Els espies l'observaven! I quan finalment només restaren els ossos i els guardà minuciosament al vehicle, els iranians entraren en escena. No tenia escapatòria. Els velociraptors els agafaren per sorpresa. Sheila ho aprofità per fugir amb el cotxe. Els espies no tindrien gaires possibilitats. La sorpresa arribà quan tornà al futur. Un tiranosaure l'observava de fit a fit, famolenc. Havia canviat el destí?

Alícia, Edgar i Ferran
19 d'agost de 2013

Aquests són els blocs dels companys de viatge, on trobareu les seves visions de l'experiment:


Edgar Cotes

I aquí podeu veure les piulades en sentit invers, tal com queden en el twiter, però sense la foto de perfil.


#DL3F La sorpresa arribà quan tornà al futur. Un tiranosaure l'observava de fit a fit, famolenc. Havia canviat el destí?
Edgar Cotes Argelich ‏@EdgarCA9720 de Ag.#DL3F Els velociraptors els agafaren per sorpresa. Sheila ho aprofità per fugir amb el cotxe. Els espies no tindrien gaires possibilitats.
#DL3F I quan finalment només restaren els ossos i els guardà minuciosament al vehicle, els iranians entraren en escena. No tenia escapatòria.
#DL3F Escorxà l'animal amb un somriure. Amb el Delorean passaria fins i tot la prova del C14 dels conservador. Els espies l'observaven!
#DL3F Rebuscà entre el maleter la seva escopeta. Apuntà i disparà amb precisió al pterodàctil. Aquest caigué quasi instantàniament.
#DL3F El que no sabia es que els espies Iranians s'havien ficat al porta equipatges. El robatori perfecta semblava començava a tenir pegues!
#DL3F Sheila mirà el cotxe amb orgull, quan obrissin les portes del museu ningú sabria que havia fet trampa. El seu esquelet seria el millor!
#DL3F Guaità un pterodàctil a l'horitzó. Realment s'assimilava a un muricec enorme. Somrigué. El DeLorean havia fet realitat el seu somni.
#DL3F fitava l'horitzó fent visera, aquell sol estrany enlluernava tot el paisatge. Va inspirar amb força, calia esbrinar l'enigma ràpida.
#DL3F La paleontòloga, Sheila Smith, amagà el preciat DeLorean en una cova propera. Encara es podien apreciar les seves roderes fumejants.



4 comentaris:

  1. Un honor haver-hi participat amb tu i l'Alícia. M'c Fly's al poder :)

    ResponElimina
  2. Gràcies Edgar, i ostres m'havia oblidat de comentar els noms dels equips, ho tindré amb compte pel proper relat, que serà dimarts. M'c Fly's al poder!!

    Fins la propera!

    ResponElimina
  3. Força condensat per tot el que dona de sí el relat, sí. ;)
    Us vau estrenar amb un pot petit però de bona confitura.
    Felicitats pel relat i gràcies per la participació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben poca feina vaig fer jo, curt el relat, sí, i escassa la meva participació, però un relat molt reeixit, això sí. Gràcies per aquestes idees tan genials Sergi!

      Elimina

Et volíem comentar que...