Imprimeix en PDF

dimarts, 5 de juliol de 2016

LA PEDRA I EL CORRIOL ALS PREMIS ICTINEU

Un altre relat publicat el 2015 amb la fantasia realista com tema inspirador va ser "La Pedra i el Corriol", publicat per la revista Inèdits. Si en voleu llegir el començament us enllaço a la seva pàgina. I si us agradés, allí mateix també podreu comprar la revista en paper o en digital. 

Per fer boca, us penjo una fotografia de la primera pàgina del relat.

Primera pàgina del relat La Pedra i el Corriol

Com podeu observar, el tipus de lletra és clar i de lectura fàcil.

La portada de la revista també us la mostro. És una publicació trimestral de la que us en recomano la lectura, on hi ha entre tres i cinc relats de diverses temàtiques, i on també hi podeu participar vosaltres si la vostra dèria és escriure i no veieu on publicar el vostre primer relat. Us hi animo, en aquest enllaç hi ha les normes de publicació. I afegiré que és també una revista on els il·lustradors expressen el seu art, acompanyant amb una imatge els relats.No sé si cal, però voldria comentar que el tercer relat, La forja d'un heroi, del menut, també participa en la primera selecció dels Premis Ictineu 2016.


Com ja us vaig dir, l'últim dia per votar a la primera ronda és l'1 d'Agost i ja falta poc, si encara no ho has fet, tens uns dies per acabar de llegir la fantasia que més t'agradi.
Animeu-vos a votar, tot i que en la primera ronda sols ho poden fer els socis de SCCFF (Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia), apunteu-vos-hi, cal sang nova a la Societat.


Ferran d'Armengol
Terrassa, juliol 2016

Cap comentari:

Publica un comentari

Et volíem comentar que...