Imprimeix en PDF

divendres, 15 d’abril del 2011

SILENCI - MELOREPTE 142


Hi ara us demanareu; què és un melorepte? i està clar que molts no en teniu ni idea.
A la pàgina web de Relatsencatalà.cat i dins del seu fòrum, es fan propostes diverses per engrescar als seus usuaris registrats, tant com si són escriptors, com si són lectors, tothom que en sigui d'usuari pot entrar en el fòrum i dir-ne la seva, i participar en els diferents projectes que es plantegen, i als que anomenem "Reptes". N'hi ha de poètics i de prosàics, o d'altre manera, diria; poesia i relats, principalment, amb les seves bases i de curta durada, una setmana com a molt.
Doncs un melorepte és això que més o menys insinua el seu nom, agafem una melodia i proposem que se'n faci un poema, o dos, o prosa poètica, segons tria del jutge de torn... però bé, si en vols saber més, doncs pitja aquest enllaç del Silenci, i aniràs directe al fòrum de Relats, on pots, si ho vols, registrar-te i participar en aquest "Melorepte".


Però si també vols participar, i fer-ho des del teu bloc, pots penjar aquí l'enllaç com es fa en altres blocs. Sols ho fem per participar i per crear poesia, o prosa poètica, no ens mou cap altre intenció a la pàgina de Relats en Català, on seràs ben rebut, si vols passar, o si t'hi vols quedar.

I a tu, que et diu aquesta cançó...

Els reptes tenen un termini curt, ja ho he dit, aquest s'acaba el dilluns 18 d'abril a les deu de la nit. Però si cap altre dia que passis per aquí, i sigui més enllà d'aquesta data, si et plau fer la teva aportació, sempre seràs ben rebut.
Us animeu?

Terrassa, 15 d'abril de 2011

1 comentari:

  1. Denotativament parlant aquesta cançò no té desperdici, és un cant a la desesperació, al dolor d'existir, per a que aquest algun dia puga reeixir, puga desaparèixer, m'ha agradat fins i tot connotativament, l'estil de la música m'ha recordat els Beatles, fins i tot m'ha transportat a aquells anys 70 i 60 de joia i d'utopia, tot i que les imatges són d'allò més colpidores. Molt bona la cançò i el vídeo.

    ResponElimina

Et volíem comentar que...