Imprimeix en PDF

dissabte, 5 de març del 2011

ÚLTIMES NOTICIES

Últimes noticies del moment. Sempre hi ha últimes noticies, però aquestes sí que podrien ser-ho, tot depenent de com les agafis. Una faula crítica i gasista de fets quotidians. Això és un secret de confessió...


Foto: Empar Saez . Santa Maria de Krakovia (Polonia)


Últimes noticies


És migdia quan en una petita parròquia, als afores de la Ciutat Comtal, entra l’home que aquests últims temps ha omplert més planes en els diaris i en les televisions. Es fa dir Jesús i els seus fets parlen per ell.

—Hola fill, digues que et fa patir.

—Miri mossèn, sóc aquell que diuen fill de Déu, i voldria confessar-me.

—... i com és que hagis vingut a la meva humil parròquia?

Jesús comença la seva expiació...

---o0O0o---

Però qui és aquest, tal Jesús? Fa tres anys va començar a fer-se un lloc a les pàgines de la premsa amb la miraculosa conversió dels botellons del barri de Chueca en aigua mineral. Durant dos mesos va actuar per tots el barris de les grans ciutats d’Europa i d’Amèrica. Ningú ha esbrinat mai com podia aparèixer ara a Bòston adés a París. En un principi va obligar els joves a cercar noves fonts de diversió, però acabaren acostumant-se a l’aigua, per no deixar de fer festa a l’aire lliure. Veient que tenia molt bona veu, va començar a cantar cançons melòdiques, i va omplir, entre d’altres, el Camp del Barça dues setmanes seguides i el de Maracanà tot un mes. En tots els estadis ningú es va gastar un euro en beguda o menjar, ja que els seus acòlits no paraven de servir-ne als assistents als concerts, tot i no tenir contractat cap servei de càtering, ni utilitzaren els serveis habituals d’àpats de l’estadi. Una associació de venedors de menjars preparats el va voler denunciar per intrusisme laboral.

---o0O0o---

D’ençà de la confessió, el tal Jesús s’ha fet esmunyedís, ningú sap on para, diuen els seus seguidors que tornarà d’aquí a tres dies. Esperem-ho.

Però aquest matí el capellà que havia pres confessió de l’home que es fa dir fill de Déu reencarnat, ha saltat de dalt del campanar. Morint a l’acte.

Evidentment, el secret de confessió restarà eternament en secret.


Barcelona, 19 de desembre de 2012

4 comentaris:

  1. Un retorn sonat per un home que no ha gaudit mai de gaire comprensió ^_^
    Bon secret de confessió.
    Per cert, Jesús i Déu (Messi) per fi junts al Camp Nou, uouh!

    ResponElimina
  2. Potse millor, potser millor que els secrets es guardin...

    ResponElimina
  3. un relat inquietant i misteriós
    que l'hi deuria empenya a saltar precisament del campanar?
    seria la seva confessió o la resposta del mossèn?

    per cert, la foto de l'Empar és impressionant!

    ResponElimina
  4. La veritat és que hi ha secrets que ens poden costar la vida, tant físicament com espiritual, i és que el fet de saber ens canvia d'alguna manera, i això sempre.

    Una forta abraçada i salutacions de Vicent des de València.

    ResponElimina

Et volíem comentar que...