Imprimeix en PDF

divendres, 18 de febrer del 2011

SENSE SENYAL

Aquest cap de setmana no tinc relat. La realitat supera qualsevulla idea original. La llibertat d'expressió sempre fa mal a qui no sap exercir-la, i cerca maneres de tapar boques, sia com sia. Però els nostres dits seguiran escrivint i la història farà justícia. Un acte tan repugnant com aquest hauria de fer-li caure la cara de vergonya al seu executor.



º/º  º0º

Tenir vergonya no està a l'abast de tothom.


º/º  º0º
 

5 comentaris:

  1. Als que estimem la llibertat i les llengües que considerem part del nostre simbòlic, en el meu cas el valencià-català, el castellà i el francès, ens fa nosa i por que uns amos desballesten la seua autoritat pel molt de temps que hi resideixen en el càrrec, cal la democràcia per a fer-los un xicotet colp de timó i tornar-los a la normalitat o si més no, a la ètica.

    Bé, estic indignat, tot i que ja era un tancament anunciat.

    Una forta abraçada de Vicent.

    ResponElimina
  2. Ei darkman, sóc l'Arià Paco al qui vas encoratjar i elogiar via relatsencatalà; des del meu blog. Això del País Valencià és, com diu un catedràtic de la UPF, "una censura tan propera que molts no se n'adonen"; Xina i Iran també donen motius tècnics semblants als del fastigós i corrupte govern de València per justificar els seus tancaments.
    Així estem.
    Gràcies pels ànims! Intentaré llegir alguna cosa literària teva, ja em passaré per aquí.

    Salut!

    ResponElimina
  3. Ni vergonya, ni dignitat, ni senyal, ni identitat. Alguns encara viuen en un passat que veneren, i en segueixen el llegat.

    ResponElimina
  4. Quan entendran que els idiomes són cultura, i que la cultura ens ajuda a créixer com a persones?

    En un temps on podem accedir a tantes televisions e informació tant fàcilment, no entenc la por a que veieu TV3; jo hi han canals que no miro simplement perquè no m'interessen, però que no m'agradaria que me'ls censuressin

    Em sap molt greu que se us talli la vostra llibertat a veure o no TV3, el vostre dret a decidir

    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Francisco Camps, l'home del vestit gris ....

    ResponElimina

Et volíem comentar que...