Imprimeix en PDF

dilluns, 27 d’octubre del 2014

#el disparador 3 - NO JUGUEU AMB LA BOLA

Ja s'ha penjat un altre disparador que proposa el bloc d'Orcinybooks i aquest cop ens porta alguna cosa més per motivar la nostra imaginació, i tal com diu en el bloc esmentat:
"Per al disparador #3 no podíem obviar la data de tots sants i la festivitat del Halloween, així que hem anat a buscar una foto que ens esgarrifés i hem trobat aquesta:
 http://www.orcinybooks.com/blog/2014/10/el-disparador-3/#comment-95"


No jugueu amb la bola...
 
...els deia l’àvia cada cop que s’acostava el dia dels morts. Un any no feren cas i decidiren demanar un desig; ser únics i eterns!  

De la bola va sorgir una llum enlluernadora, i després es va apagar de cop. L’ensurt que tingueren en veure’s ells mateixos els va deixar glaçats. A la família no els quedà més remei que avisar als cuidadors del museu de cera de la ciutat. Els posaren dins la col·lecció permanent, en la secció dels horrors, a tocar de les imatges de cera inspirades en els monstres imaginats per Goya.

Ferran d'Armengol
Octubre 2014 - Terrassa



6 comentaris:

  1. Ja, ja, molt humor fosc, com correspont.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ben cert l'humor com cal, fosc! i jocs e paraules que poden provocar equívocs. Gràcies per la visita Igor!

      Elimina
  2. Molt adient a aquestes dates ! En un principi, creia que la llum enlluernadora era un flash i els havien convertit a tots tres en fotografia per sempre més ! ....però la continuació de la història és força humorística també, no el canvio pas !!
    Felicitats !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És la motivació dels dies que vivim. Una abraçada artur!

      Elimina
  3. Genial, m'ha enlluernat!! (sort que ha sigut a través de la pantalla)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, si ens hem de conèixer en el museu de cera que sigui tots dos del mateix costat i de visita, si pot ser! Gràcies per la visita Sílvia!

      Elimina

Et volíem comentar que...