Imprimeix en PDF

diumenge, 16 de gener del 2011

TOP SECRET

Un nou secret, aquest cop el tema era un secret d'estat, i com no hi res que em sigui tan agradable, he fet un viatge pel temps. Voleu viatjar?



Foto: Ferran d'Armengol - Jardins Palau Reial de Madrid - "Falus escumos"


“TOP SECRET”

Gràcies a l’insistent exploració de l’escorça terrestre, els nostres arqueòlegs han fet la descoberta més impressionant fins avui, dins d’una gruta construïda pels Antics. Farcida de grans habitacles amb material obsolet inclassificable, possibles obres d’art i estris de caça gegantins. Hi ha metalls rars i equipaments desconeguts que haurem d’estudiar. Fins la troballa actual, els coneixements de l’hàbitat dels Antics i la seva enginyeria han estat escadussers. Hem deduït que, en aquesta residència soterrada, hi varen viure poc més de cent anys. Els càlculs comparatius ens diuen que fa uns trenta mil anys es va extingir aquella cultura d’avançada tecnologia. En tot l’espai de la cova hi ha força inscripcions i signes inintel·ligibles. Esperem trobar ben aviat un codi per a desxifrar aquesta complexa escriptura, amb grafismes agrupats que insinuen paraules, frases i altres conjunts de caire gramatical, però del tot incomprensibles. Per comentar alguna dada curiosa, direm que dins d’una gran nau metàl·lica, i amb els següents signes: “TOP SECRET” a la porta d’accés, hem trobat infinits prestatges plens de diferents estris del passat, molts fets pols; però segur que se n’extraurà alguna revelació aprofitable. Hem estudiat algunes peces que han restat en bon estat. Una és un tros de teixit suau, però barroer, amb els signes brodats: “TO MR. PRESIDENT WITH LOVE”. El curiós de tot plegat són les restes de pigments impregnats a la tela, i que estem analitzant. Dominen dos agents, un colorant que en el seu moment devia ser vermellós i d’origen entre orgànic i mineral, i l’altre és l’esquitx d’un groc lletós, que són evidents restes de semen masculí. S’ha conservat amb força estabilitat, gràcies a unes bosses d’un material translúcid que ara estem estudiant. S’espera que esbrinant quelcom d’aquesta curiosa troballa amb colorants d’origen mineral i orgànic, aviat podrem comprendre actituds d’aquells antics humans, que ens expliquin el seu final sobtat.

Terrassa Novembre 2010

2 comentaris:

  1. També et vaig comentar a RC aquest xicotet conte, em va agradar i, què passaria si amb el wikileaks es descobrira que ja em parlat amb els extraterrestres? També podries fer un conte d'això.
    Ets un bon escriptor i molt acurat amb el teu lleguatge, m'agrada llegir-te.

    ResponElimina
  2. No seria gens d'estranyar, però no gaire probable, tot i que ja m'agradaria que wikileaks ho destapés això també.

    ResponElimina

Et volíem comentar que...