Imprimeix en PDF

diumenge, 23 d’octubre del 2022

LLIURAMENT PREMIS XII CONCURS ARC DE MICRORELATS - CRÒNICA FOTOGRÀFICA

 LLIURAMENT PREMIS XII CONCURS ARC DE MICRORELATS - CRÒNICA


Aquest dissabte 22 d'octubre ens hem reunit per celebrar la festa del microrelat en Català, i on lliurem els premis del concurs de l'any anterior, en aquest cas tocava entregar els premis del XII Concurs ARC de microrelats «La colla».

No ens calen paraules, en aquest cas, no ens cal deixar cap relat per explicar com va anar la festa, perquè va anar com sempre, amb una comunió de lletraferits que gaudeixen escrivint relats de proximitat, de quilòmetre zero. I com va dir el nostre president en la seva curta intervenció, relats escrits en la nostra llengua, una «llengua viva» que reclama ser llegida, i escoltada.

Xaleu les imatges.


Els guanyadors, Josep Raventós, tercer premi, Anna Marcet, primer premi i E.Viladoms, segon premi.

Els relataires Mansuba i Peter Egerman es van endur ex-aequo el premi als relataires amb més relats finalistes, que també té el seu mèrit i per això ho valorem amb el seu premi, en aquest cas no econòmic. Ells són en Daniel Asin i el Josep Maria Arnau.


La nostra Elisenda Sala, patrona de la col·lecció literària que aixopluga el recull, amb el seu etern bon humor i simpatia, felicita el company i amic Josep Maria Arnau, que aquest any, a més a més, ha sigut l'encarregat d'escriure'ns el pròleg del recull. Per cert, un pròleg que no podeu deixar de llegir, no feu com sempre!


El nostre president fent la seva tradicional xerrada de benvinguda a tots els presents

Marc Capdevila ens presentà el seu recull de relats «L'univers no està per gaires històries»

Una imatge de la sala amb el públic atent.


El conductor del concurs, Ferran d'Armengol, recordant-nos a la brins i donant peu a la nova temporada del concurs, el número 13, i que durà com a tema principal "La sort".


Anna Marcet en el moment de llegir el seu relat guanyador, «El sostre del món»

I com ja sabem,després de les emocions literàries, no hi ha res com les emocions culinàries, i així és com cal acabar tota trobada relataire, amb una bona taula i una distesa conversa entre amics vells i nous. I fins a l'any vinent, si tot va bé.

Barberà del Vallès - octubre 2022

Ferran d'Armengol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Et volíem comentar que...